Създаваме нашите облекла, като черпим вдъхновение от природата, с любов и грижа. Десените сътворени от Антон Кирков са най-характерни с това, че са направени заснемайки природните елементи. Естествените цветове и текстури излъчват неповторима хармония и автентична красота, а симетричната структура подчертава необикновената магия и многообразност на природата.

Печатаме ги на висококачествени италиански платове произведени от Carvico. Основана през 1962 в Бергамо, Италия, компанията е лидер на италианския пазар за трикотажни платове предназначени за спортно облекло, бански костюми и т.н.

Платовете, с които работим се състоят от 78% рециклирани нишки и 22% еластан. Произведени от регенериран найлон от индустриални отпадъци, извадени от дъното на няколко европейски морета. Това е нов вид полиамидна нишка, която притежава същите спецификации и качества, но е произведена без вреда за околната среда.

Защо да изберете нас?

1) Всичките ни продукти са произведени в България

Често купуваме скъпи стоки, чийто произход и истинска стойност, и качество не са ни известни… Е, нашите неща са изцяло произведени в България 🙂 Тук се вдъхновяваме, тук правим дизайна, тук правим принтовете и ги шием. Влагаме цялото си старание и изключително държим на детайлите и прецизната изработка.

2) Използваме само най-висок клас материали:

Платовете, с които работим снабдяваме от италианския лидер в производството на трикотажни тъкани за спортни облекла и бански костюми Carvico:

Избираме винаги платове от рециклирани нишки, част от тяхната инициатива “Nature’s voice” 🐬https://www.carvico.com/en/nature-voice/

Работим с висококачествени конци, здрави, но и меки и деликатни при допир с кожата. Произведени са от AMANN group – един от водещите международни производители на висококачествени шевни конци, основана през далечната 1854. Техен приоритет е да поставят най-високи стандарти за екологичния профил на техните производства.

Печатаме нашите уникални дизайнерски принтове с метода сублимация, което осигурява изключителна наситеност и издръжливост на цветовете. Естеството на плата и на печата не позволява тъканите да избелеят или да се износят.

3) Винаги сме готови да помогнем

Харесвате някой модел на сайта, но го няма във вашия размер или предпочитания от вас цвят? Закупили сте нещо от нас и искате да го замените или върнете? Или имате някакви други въпроси и предпочитания? Пишете ни във формата за контакт на сайта и ние ще се свържем възможно най-бързо с вас и ще помогнем с каквото можем 😊